Energiecoaches helpen jou gratis verduurzamen!

Thuis verduurzamen? Een energiecoach helpt jou hierbij! Energiecoaches gaan Selwerd door om ervoor te zorgen dat iedereen persoonlijk advies krijgt over verduurzamen. Gratis! De energiecoach stelt kleine energiemaatregelen voor, die zorgen dat je energie (en dus ook geld) bespaart. Je kunt aan hem of haar vragen stellen over bijvoorbeeld isolatie, je energierekening en verwarming.

Gratis energiebox t.w.v. €50,-

Samen stellen jullie een energiebox t.w.v. €50,- op maat samen. Indien nodig krijg je daarmee bijvoorbeeld gratis radiatorfolie, tochtstrips of LED-lampen. Gratis en voor niets! De energiecoach kan je ook helpen om deze maatregelen thuis aan te brengen.

Wie is mijn coach?

De energiecoach is een bewoner uit Selwerd of omliggende wijk, die hier een speciale training voor heeft gevolgd; iemand die Selwerd kent en jou deskundig adviseert. Dat zijn bijvoorbeeld Alwin, Esther en Jan. Doordat zij bewoners zijn uit de wijk, weet je zeker dat het advies onafhankelijk is.

Ook een energiecoach op bezoek? 

Stuur een bericht naar de energiecoaches. Vermeld je voornaam, achternaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. De energiecoach neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen. Het advies vindt plaats bij jou thuis.

Voor wie is het advies?

Het advies van de energiecoaches is voor iedereen; of je nou in een oudere, nieuwere, koop- of huurwoning (van bijvoorbeeld Nijestee, Lefier, de Huismeesters of Patrimonium) woont.

Deze gratis service wordt aangeboden door Wijkbedrijf Selwerd, Grunneger Power en de Gemeente Groningen, binnen het Energieloket.