Webinar nieuwe koopwoningen Esdoornlaan

6 februari 2022

Esprit Projectontwikkeling ontwikkelt op de plek van het Dela uitvaartcentrum een plan voor nieuwbouw van in totaal 27 koopwoningen: 13 rijwoningen en een appartementengebouw met 14 appartementen. Op maandagavond 14 februari organiseert Boekholt Nieuwbouwspecialist, het verkopend makelaarskantoor, een webinar voor belangstellenden uit de woonwijk Selwerd voor deze koopwoningen.

In deze online bijeenkomst wordt meer informatie gegeven over wat voor woningen er precies komen, een indicatie van het prijsniveau van de woningen, de verkoopprocedure en de tijdsplanning. Ook is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Heeft u interesse in één van deze koopwoningen en wilt u daarom de webinar bijwonen? Meldt u zich dan aan via deze link: https://boekholtnieuwbouwspecialist.nl/surveys/nieuwbouwproject-esdoornlaan-selwerd/84

Over het ontwerp

Bij het ontwerp is goed gekeken naar de omgeving en is aansluiting gezocht met de nieuwe inrichting van de omliggende straten in Selwerd. Het binnenterrein, met parkeerplaatsen voor de nieuwe bewoners van de appartementen, krijgt een mooie groene inrichting. Ten slotte voldoen de woningen aan de nieuwste eisen op het gebied van energiezuinigheid en duurzaamheid, zijn goed geïsoleerd en worden voorzien van een moderne gasloze installatie. 

Meer informatie: https://www.boekholtnieuwbouwspecialist.nl/nieuwbouw/groningen/esdoornlaan/8489

Meer uit de categorie: Nieuws