Vacature Community Builder

17 maart 2023

LSA bewoners zoekt Een community builder ABCD voor Selwerd

LSA bewoners ondersteund bewonersinitiatieven in het vormen van sterke gemeenschappen. Waar mensen het heft in eigen hand nemen en samen de handen uit de mouwen steken. Een buurt waar je mee kunt doen, waar niet gekeken wordt naar je problemen en tekortkomingen, maar waar je doet wat je wilt en kunt. LSA werkt volgens de uitgangspunten van Asset Based Community Development (ABCD). Daartoe leidt LSA mensen op tot ABCD community builder. Het Wijkplatform Selwerd wil graag in samenwerking met LSA bewoners een community builder in Selwerd inzetten.

LSA bewoners zoekt daarom iemand die beschikbaar is vanaf mei 2023 en staat ingeschreven als zzp-er of bereid is dat te doen. Deze persoon gaat gedurende twee jaar 12 uur per week betaald aan de slag als community builder in Selwerd. Tijdens die twee jaar neemt deze community builder deel aan een trainingstraject en wordt onderdeel van de ABCD-beweging. Het trainingstraject bestaat uit een 8 daagse training ABCD verspreid over 12 maanden, coaching en intervisie met deelnemers van de training gedurende 2 jaar. Kosten van de training zijn € 2.750 excl BTW en zijn voor rekening van de deelnemer. Over de kosten van de training is een gesprek mogelijk. LSA is de opdrachtgever voor de betaalde inzet in de wijk ( € 60 per uur excl. BTW ), de uitvalsbasis voor de community builder is het Wijkplatform Selwerd.

Als jij iemand bent die het leuk lijkt om te werken vanuit een positieve blik aan het vergroten van gemeenschapskracht, het leuk vindt om gesprekken te voeren met buurtbewoners, het leuk vindt verbindingen te leggen, een aantal buurtbewoners als buurtverbinder op te leiden, en het ondersteunen en samen organiseren van activiteiten, dan nodigen we je uit om te solliciteren. We ontvangen dan graag zo snel mogelijk, uiterlijk 27 maart, jouw reactie via de mail (info@lsabewoners.nl) met een motivatiebrief en CV. Zodra zich een geschikte kandidaat meldt gaan we daarmee in gesprek en wachten niet de sluitingsdatum af. Voor meer informatie neem contact op met Marieke Koot (marieke@lsabewoners.nl of 0610536522) of Mariet IJsseldijk van het Wijkplatform Selwerd (voorzitter@selwerd.info)

Meer uit de categorie: Nieuws