Stand van zaken Herinrichting Selwerd-Zuid

13 juli 2023

Op 5 juni is aannemer KWS in opdracht van de gemeente Groningen, gestart met de herinrichting van Selwerd-Zuid en met de aanleg van het warmtenet. De wijk is in 5 verschillende fases opgeknipt. Ze zijn in de Spaanse Aakstraat begonnen met de eerste fase. Hieronder leest u meer over de planning van de werkzaamheden en staan de vijf fasen afgebeeld in het kaartje van de wijk.

KWS verwacht eind 2024 klaar te zijn met alle werkzaamheden in Selwerd-Zuid. Ze informeren de bewoners die wonen in de straten waar ze de werkzaamheden in de verschillende fasen uitvoeren, apart. De aannemer laten de bewoners van Selwerd-Zuid weten wanneer ze starten, wat ze doen, hoe lang dat duurt en welke gevolgen dat voor hen heeft. Bijvoorbeeld hoe u uw huisvuil aan kunt bieden of welke weg er afgesloten is en hoe lang.

Planning van de werkzaamheden
KWS verwacht voor de bouwvak klaar te zijn met de eerste fase. Na de bouwvak starten ze met de werkzaamheden aan de Eglantierstraat en gaan ze van start in fase 2 (Abeelstraat). De bewoners in dit deel worden hierover nog
geïnformeerd.

Meer weten? Mail of download de app!
Heeft u vragen of tips, neem dan contact op met de omgevingsmanager van KWS, Arjan Cappon. U kunt hem bereiken via het mailadres arjancappon@bureauschmidt.nl Als u nog meer informatie wilt over het project of vragen/opmerkingen heeft, dan kunt u de KWS app downloaden via de QR-code hieronder. Op de KWS app kunt u dan zoeken naar het project ‘Herinrichting Selwerd-Zuid (Groningen)’.

Meer uit de categorie: Nieuws