Selwerd op de koffie

26 maart 2018

26 maart 2018 was de eerste editie van Selwerd op de koffie. Met de koffiekar gingen we de wijk in om met bewoners te kunnen praten over de wijkverbetering. Deze dag was het tussen de Acacialaan en de Prunusstraat.

Er was veel media aandacht voor het koffiekar project en er waren ook veel instanties aanwezig, en natuurlijk bewoners. Daardoor waren de lijntjes kort, en geeft de komst van de koffiekar de volgende keer een beter beeld van de mogelijkheden. Paul de Rook, wijkwethouder was ook aanwezig. Hij zei in een interview met OogTV dat het erg belangrijk is te horen wat de wijkbewoners aan behoeftes hebben: “Het geld is er alleen het plan en de uitvoering moet nu in werking gaan”. Dat zal de komende maanden het doel zijn voor de wijkverbetering na de goede gesprekken die zijn gevoerd bij de koffiekar.

De koffiekar zal dit jaar nog 3 of 4 keer op een plein of plek in Selwerd staan om zo de rest van de bewoners ook aan te horen en te vragen of zij een idee hebben om Selwerd een mooiere en leefbaardere wijk te maken.

Meer uit de categorie: Nieuws