Presentatie Winkelplein 15 jan.

24 januari 2019

Vorige week vond een informatieavond plaats waarin twee studenten mogelijke verbeteringsplannen voor Winkelplein Selwerd presenteerden. Deze presentatie is hier terug te vinden, evenals onderaan deze pagina.

De komende vijf weken gaan wij variant A verder uitwerken en de feedback van de wijkbewoners, winkeliers en de ontwerper toepassen. Bij eventuele interesse kunnen wij u het resultaat van het eindontwerp ook toesturen. 

“De dagen na de bijeenkomst van 15 januari jl. hebben wij om tafel gezeten met een ontwerper, met wie wij de ontwerpen hebben besproken en beoordeeld. Daarna hebben wij de mening van drie winkeliers gevraagd. Ook zij hebben een beoordelingsformulier ingevuld. Variant A scoorde uiteindelijk bij de wijkbewoners, winkeliers en ontwerper gemiddeld het hoogst. Hierbij is wel te vermelden dat de scores dicht bij elkaar zaten. 

Via deze weg willen wij u nogmaals bedanken voor uw komst en belangstelling. Wij hebben er erg veel plezier aan gehad onze ontwerpen aan u, de wijkbewoners en winkeliers, te mogen presenteren. De reacties en de feedback waren interessant en goed om te horen. Het verbrede ons zichtveld als ontwerpers.

Met vriendelijke groet,

Eline Roorda en Bart Struiksma”

190112-Presentatie

Meer uit de categorie: Nieuws