Junior Energiecoach

17 september 2019

Inschrijving Junior Energiecoach geopend: Groningse gezinnen doen gratis mee

Na een succesvolle eerste editie van het spel Junior Energiecoach is de inschrijving voor een nieuwe ronde geopend. Junior Energiecoach is een leuk en leerzaam spel voor het hele gezin om thuis gemakkelijk energie te besparen. Voor een schoner milieu en een vollere portemonnee. Deelname is gratis, maar schrijf snel in, want vol is vol.

Het spel start op zaterdag 5 oktober en duurt vijf weken. Elke week staat in het teken van een andere opdracht. Het is een project voor en door het hele gezin, waarbij Junior Energiecoach gelooft in het kind als motor voor energiebesparing.

Kinderen (8-12 jaar) en ouders spelen met Junior Energiecoach on- en offline spellen met leuke, leerzame opdrachten, puzzels, experimenten en winacties. Wie durft mee op lampenjacht of stekkerexpeditie?! Kinderen worden echte Junior Energiecoaches.

Kinderen en ouders in o.a. de gemeente Groningen kunnen zich aanmelden. Deelname is gratis, maar vol is vol. Meedoen aan het spel of meer informatie? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl. Inschrijven kan nog tot en met zondag 29 september.

Meer uit de categorie: Nieuws, Energie