Gratis workshops inductiekoken

26 mei 2022

In Selwerd gaan veel woningen de komende jaren van het aardgas af. Dat betekent dat je als bewoner gaat koken op inductie. Op woensdag 22 en donderdag 23 juni van 17:00-20:00 uur organiseert Grunneger Power duurzame kookworkshops in de keuken van Bernlef (Antaresstraat 45). Op een leuke manier en samen met andere bewoners kun je kennismaken met inductiekoken. De workshops zijn gratis. Alle bewoners van Selwerd zijn van harte welkom.

Tijdens een duurzame kookworkshop leren deelnemers onder leiding van een professionele kok over koken op inductie. Wordt het eten net zo snel warm als met koken op gas, en kan ik mijn huidige pannen blijven gebruiken, zijn vragen die worden beantwoord. Samen maken we een maaltijd klaar. Duurzaam gaat ook over verstandig omgaan met voedsel. Daarom worden seizoensproducten gebruikt en zijn er tips over koken met restjes. Na afloop eten we samen. De workshop is dus ook een leuke manier om buren beter te leren kennen. Alle deelnemers krijgen een receptenboekje mee naar huis met allerlei duurzame recepten en tips.

Aanmelden

Deelname aan de workshop is gratis. Er is beperkt plaats en daarom is aanmelden verplicht. Dat kan via grunnegerpower.nl/duurzame-kookworkshop. De workshops zijn onderdeel van de wijkvernieuwing Sunny Selwerd.

Meer uit de categorie: Nieuws