Gratis workshop ‘Werken met een warmtebeeldcamera’

7 januari 2020

Ontdek of jouw woning last heeft van een warmtelek! Op 28 januari om 19:00 uur organiseert Sunny Selwerd Energie (in Wijkbedrijf Selwerd) een gratis workshop ‘Werken met een warmtebeeldcamera’, in samenwerking met Grunneger Power. Een superhandige, makkelijke en ook gezellige manier om jezelf en anderen te beschermen tegen kou! 

Met een warmtebeeldcamera worden de warmtelekken in de woning gemeten en resultaten uitgewisseld. Tijdens de workshop leer je omgaan met een warmtebeeldcamera, en is het mogelijk om zelf warmtelekken in huis op te sporen, en daarmee besparingsmaatregelen te bepalen. Een héél handige, makkelijke en leuke manier om elkaar concreet te helpen in verduurzaming! Leer over de werking en interpretatie van de warmtebeeldcamera zodat je daarna zelf op pad kunt om jezelf en je buren te helpen. Iedereen kan meedoen.

Opgeven is verplicht. We hanteren maximum aantal van 25 deelnemers per workshop. Zo kunnen we iedereen voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding bieden. Hopelijk zien we je dan! Je kunt je aanmelden via de website van Grunneger Power: grunnegerpower.nl/workshops/workshop-warmtebeeldcamera.

Meer uit de categorie: Nieuws, Energie