Glasvezel in Selwerd

januari 21, 2021 Mark 1 comment

KPN NetwerkNL is verantwoordelijk voor de aanleg en het beheer van het netwerk voor internet, televisie en telefonie in Nederland. Op dit moment vernieuwen ze het netwerk in Selwerd door glasvezel aan te leggen.

Door de continue groei van mogelijkheden, stellen we steeds hogere eisen aan de internetverbinding. Glasvezel biedt de snelheid, betrouwbaarheid en capaciteit die Nederland in de toekomst nodig heeft. Om iedereen toegang te geven tot dit netwerk is KPN NetwerkNL in Nederland bezig om het netwerk te vernieuwen. 

De werkzaamheden in uw buurt

Wanneer de aanleg van start gaat in uw buurt, ontvangt u een brief met een persoonlijke toestemmingscode. Om de glasvezelkabel vanaf de straat bij u naar binnen te brengen, zijn er werkzaamheden nodig in en rondom uw woning. Daarvoor heeft KPN NetwerkNL toestemming nodig. U kunt met uw persoonlijke toestemmingscode, toestemming geven op kpnnetwerk.nl/toestemming. Nadat u toestemming hebt gegeven, komen de glasvezelvoorbereiders van KPN NetwerkNL bij u langs om gezamenlijk de beste plaats van het glasvezelaansluitpunt in uw woning te bepalen. 

Gebruik maken van glasvezel

Het aanleggen van glasvezel en het aansluiten van uw woning zijn kostenloos. KPN NetwerkNL legt het nieuwe glasvezelnetwerk aan naast de bestaande kabels. U kunt de glasvezelaansluiting dus gebruiken, maar dat hoeft niet. De keuze is aan u. Het netwerk van KPN NetwerkNL is open. Dat betekent dat verschillende providers er hun diensten over aanbieden. Kiest u voor een gratis glasvezelaansluiting? Dan bepaalt u daarna zelf of u internet via glasvezel wilt en vanaf wanneer. Als u kiest voor internet via glasvezel dan kiest u zelf de provider (aanbieder) die het beste bij u past.

Digitale informatieavond

Graag nodigt KPN NetwerkNL u uit voor de digitale informatieavond. Hier vertellen ze u alles over de aanleg van het glasvezelnetwerk, het aansluiten van uw woning en alle mogelijkheden van glasvezel.
Datum: dinsdag 26 januari
Tijd:       18.00-18.30
Link:      www.kpnnetwerk.nl/livestream

Het coronavirus en onze maatregelen

Tijdens de werkzaamheden staat de gezondheid van u en van onze medewerkers voorop. Daarom hanteren onze medewerkers een aantal strikte maatregelen. Op kpnnetwerk.nl/corona vindt u deze maatregelen.

Hebt u nog vragen? Of wilt u meer weten over glasvezel? Kijk dan op www.kpnnetwerk.nl/vragen.

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
T. Plas, Beukenlaan
T. Plas, Beukenlaan
1 jaar geleden

een stel behoorlijk onbeschofte lui. De toegang tot mijn huisdeur voor is totaal geblokkeerd, Zonder ook maar iets te zeggen is dat gedaan. Dat slaat alle normen van fatsoen.