Even voorstellen: Daan Kingma

mei 2, 2019 Maarten No comments exist

“Heb jij een goed idee om Selwerd gezelliger, groener en veiliger te maken? Dan ga ik ervoor zorgen dat jij mensen vindt die jou daarbij gaan helpen.” Aan het woord is Daan Kingma, sinds 3 september buurtregisseur van Selwerd. “Ik ben er voor de bewoners.”

Soms zijn er instanties of bedrijven nodig om een plan van bewoners voor elkaar te krijgen. Bijvoorbeeld de politie, voor een vergunning. Of een bedrijf om foldertjes te drukken. Of de gemeente, om een moestuintje te kunnen aanleggen in de openbare ruimte. Daan weet precies bij wie je moet zijn om het te regelen, of zoekt het uit. “Maar ik regel het niet zelf”, zegt hij.

Het liefst wil hij een bijeenkomst met alle Selwerders organiseren. Om samen plannen te smeden voor de hele wijk. En elkaar beter te leren kennen. Daan gaat de komende tijd kijken of het te realiseren is. Ondertussen doet hij het al in het klein. Bijvoorbeeld met de flatbewoners uit de Bottelroosstraat, om plannen te maken voor het grasveld tussen de flat en de Noordelijke Ringweg. Misschien staat hij binnenkort ook wel bij u op de stoep. Om te horen wat uw ideeën zijn voor Selwerd. En of u iets wilt doen voor de wijk.

Heeft u Daan nodig? Hij is vrijwel iedere dag bij het Wijkbedrijf, Bottelroosstraat 3. daan@sunnyselwerd.nl. 06 15386733

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties