Eerste bord Sunny Selwerd onthuld

december 7, 2018 Maarten No comments exist

Actieve bewoners in het zonnetje gezet

Donderdagmiddag 6 december hebben actieve bewoners van de wijk Selwerd, samen met wijkwethouder Paul de Rook, het eerste bord van de serie “Ik doe mee aan Sunny Selwerd” onthuld. Dit gebeurde aan de Prunusstraat, waar bewoners recent bomen hebben geplant en een plan hebben gemaakt om hun buurt te vergroenen. De bewoners werden vanwege de inzet voor hun wijk vanmiddag in het zonnetje gezet.

Het afgelopen jaar is er al veel tot stand gekomen en vanmiddag werd dat gevierd met de
wijkwethouder, instanties in de wijk en een aantal trotse wijkbewoners. Ze maakten een wandeling
door Selwerd langs plekken waar gewerkt wordt aan een gezonde en gelukkige wijk, zoals
boomspiegels, voortuintjes en bouwprojecten. De bijeenkomst werd in De Es afgesloten met warme
chocolademelk.

Het Sunny Selwerd bord is deze week samen met een aantal andere borden geplaatst in Selwerd bij projecten die in het kader van de wijkvernieuwing zijn gerealiseerd. Na de onthulling bezorgden de aanwezige bewoners de publieksversie van het wijkvernieuwingsplan en een folder over de resultaten tot nu toe, bij bewoners en organisaties in Selwerd. Zo worden alle bewoners van Selwerd in december geïnformeerd over wat de wijkvernieuwing betekent, en wat er allemaal al in het kader van de wijkvernieuwing is gebeurd.

 

Het afgelopen jaar is er al veel tot stand gekomen en vanmiddag werd dat gevierd met de wijkwethouder, instanties in de wijk en een aantal trotse wijkbewoners. Ze maakten een wandeling door Selwerd langs plekken waar gewerkt wordt aan een gezonde en gelukkige wijk, zoals boomspiegels, voortuintjes en bouwprojecten. De bijeenkomst werd in De Es afgesloten met warme chocolademelk.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties