Plannen Park De Es/Mispellaan bij Berkenflat

23 januari 2024

Op donderdagmiddag 2 november 2023 was er een bewonersbijeenkomst in het wijkcentrum De Berk. De bijeenkomst stond in het teken van de herinrichting van Park De Es en de Mispellaan (voor de Berkenflat). Met een groep van ruim 30 bewoners is gesproken over de ontwerpen van beide gebieden. We hebben per gebied besproken wat er met de opmerkingen en ideeën uit de vorige bijeenkomst gebeurd is. De komende periode gaan we aan de slag om de ontwerpen definitief te maken. De planning is om rond de zomer van 2024 met de uitvoering te starten.

Mispellaan: geen tijdelijke inrichting, bankjes op een andere plek, vaste planten, beter onderhoud van de groenstrook, jeu de boulesbaan verplaatsen, geen grote bomen voor de flat en fietsoverlast beperken.

Park De Es: meer zitgelegenheden, bord voetgangersgebied lager plaatsen, kleurrijker beplanting, prullenbakken bij de bankjes, struiken, geen speelplaats op de open plek, meer bomen waar mogelijk, verkeersveiligheid voor voetgangers en verlichting bij de brug.

Je kunt de hele terugkoppeling hvan de bijeenkomst hier bekijken:
https://www.sunnyselwerd.nl/projecten/park-es-beukenhorst/

Meer uit de categorie: Nieuws