Energiebespaarcafé Selwerd: gratis advies

21 november 2022

Bezoek het energiebespaarcafé Selwerd voor gratis advies om energie te besparen

Op dinsdag 29 november en op woensdag 7 december van 19:30 – 21:00 uur is er een energiebespaarcafé in Selwerd! Tijdens deze avond bij informatiepunt Sunny Selwerd, Eikenlaan 11, wissel je samen met buren en professionele energiecoaches tips uit over energiebesparing. Wist je dat je op ontelbare manieren kunt besparen op de energierekening? Bijvoorbeeld door je cv-ketel op 60 graden te zetten, een warme trui aan te trekken of door radiatorfolie te plakken. Alle beetjes helpen, en samen kan het tot 10% op de energierekening schelen!

Tijdens het energiebespaarcafé zijn er professionals aanwezig die laten zien welke kleine maatregelen je thuis direct kunt gebruiken. Je leert ook wat voor dingen je anders kan doen die ervoor zorgen dat je energierekening omlaag gaat. Na afloop krijg je een energietas ter waarde van 50 euro met spullen en tips om thuis te besparen. Zowel huurders als woningeigenaren zijn van harte welkom en deelnemen kost niks! Zien we je dan?

Er is beperkt plaats, dus meld je snel aan via de agenda op www.grunnegerpower.nl/evenementen/energiebespaarcafe-selwerd

Deze avond wordt georganiseerd door energiecoöperatie Grunneger Power en Duurzaam Groningen.

Meer uit de categorie: Nieuws, Energie