Bewonersavond Duurzaam en Betaalbaar wonen in Selwerd-West op 8 december

1 december 2020

Een wijk waar het fijn is om te wonen: daar gaan we voor! En dat kan alleen met uw inbreng. Sunny Selwerd staat voor de wijkverbetering in Selwerd. Samen met u willen we de komende tijd in gesprek over mooier, fijner en duurzamer wonen. 

Duurzaam en betaalbaar wonen
Voor nu nodigen we u uit om mee te denken over duurzaam en betaalbaar wonen in Selwerd-West. Selwerd-West is het gebied ten noorden van de Mispellaan en ten westen van de Esdoornlaan.

Warmtenet
Het is u vast niet ontgaan dat WarmteStad een warmtenet aanlegt in Selwerd. Het warmtenet komt ook door een deel van Selwerd-West. De aanleg van dit warmtenet is een kans om de straten en stoepen opnieuw in te richten. Op het warmtenet van WarmteStad worden flats en woningen van woningcorporaties aangesloten. 

Voorlopig sluit WarmteStad geen eengezinswoningen of portieketageflats van particulieren aan. In Selwerd-West staan juist veel van deze woningen. In Paddepoel is eerder een initiatief gestart vanuit bewoners en Grunneger Power om deze woningen aan te sluiten op een eigen, duurzaam warmtenet: Buurtwarmte. Grunneger Power en de Gemeente Groningen willen deze plannen uitbreiden naar Selwerd-West.

Bewonersavond
Heeft u een brief in de brievenbus gehad? Dan nodigen we u uit voor een online bewonersavond over duurzaam en betaalbaar wonen in Selwerd-West op: 

dinsdagavond 8 december 2020 om 19:30 uur 
aanmelden verplicht via: www.sunnyselwerd.nl/energie
(een dag voor de bijeenkomst ontvangt u dan een link om online deel te nemen)

Op deze avond informeren we u over de plannen van de wijkvernieuwing Sunny Selwerd. Daarna gaan we met u in gesprek over de kansen van ‘Buurtwarmte’ in Selwerd-West. Wat betekent dat voor u? Wilt u met ons meedenken over de plannen?

Koffiekar 
Wilt u liever ‘live’ iemand spreken? Dat kan! Op maandagmiddag 14 december zijn we van 13:00-17:00 uur met een Koffiekar aanwezig in de Prunuslaan, tegenover de Aldi. 

Vragen? 
Neem dan contact op via anne@sunnyselwerd.nl of met telefoonnummer 06-34446180.Meer uit de categorie: Nieuws